Cosul dvs. este gol!

Autentificare / Inregistrare

Rochii de ocazie   Rochii   Fuste   Bluze & Camasi   Pantaloni   Sacouri   Geci   Colanti   Promotii   

Politica de retur
In cazul in care nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar PRO NOBIS SRL va ramburseaza banii. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris la sales@joliemaman.ro sau la numarul de fax din sectiunea Contact ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
In cererea de retur trebuie specificat numarul comenzii. Cererile de retur telefonice sau sosite pe alte cai online nu vor fi luate in considerare. Returnarea se face doar prin intermediul unei firme de curierat rapid (NU primim retururi prin Posta Romana!), la adresa mentionata la sectiunea Contact de pe site-ul www.joliemaman.ro. Taxa transportului trebuie achitata de cumparatorul care solicita returnarea. Coletele expediate cu plata ramburs vor fi refuzate fara niciun fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile mentionate in aceasta sectiune va fi refuzat.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fara semne de purtare si cu documentele care l-au insotit). In cazul unui retur acceptat, cumparatorul poate opta pentru returnarea contravalorii produselor direct in contul sau bancar sau achizitionarea altor produse, cu plata diferentei, daca este cazul. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. In cazul in care marimea nu se potriveste, se accepta schimbarea produsului cu unul avand marimea potrivita, in limita stocului disponibil sau inlocuirea acestuia cu un alt produs pentru gravide, contravaloarea acestuia fiind reglata in functie de caz.
Descarca aici formularul de retur.

    Acasa         Confidentialitate         Contact         Contul meu         Cos         Despre comenzi         Despre marimi         Despre noi         Livrare         Politica retur         Termeni si conditii    
Protectia consumatorilor - A.N.P.C.
Copyright Jolie Maman 2013 Code & Design Florin Iliescu
Acest site este optimizat pentru: Safari Browser, Mozilla Firefox si Google Chrome!