Cosul dvs. este gol!

Autentificare / Inregistrare

Rochii de ocazie   Rochii   Fuste   Bluze & Camasi   Pantaloni   Sacouri   Geci   Colanti   Promotii   

Confidentialitate
Jolie Maman se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor/cumparatorilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti, cu exceptia firmei de curierat in vederea livrarii produselor si a firmei care opereaza plata prin card. Datele solicitate pe acest site sunt cele necesare procesului de facturare, plata si livrare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre cumparatori magazinului online Jolie Maman vor ramane in proprietatea PRO NOBIS SRL.
Prin completarea si trimiterea comenzii de pe site sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a societatii PRO NOBIS SRL, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
Cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si isi asuma intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola respectiva. In cazul in care cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, este rugat sa ne contacteze urgent la nr.de tel: 0724261170, 0723516465 sau adresa de email: office@joliemaman.ro. Jolie Maman nu incurajeaza SPAM-ul. Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nicio forma datele utilizatorilor/clientilor/cumparatorilor/abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.
    Acasa         Confidentialitate         Contact         Contul meu         Cos         Despre comenzi         Despre marimi         Despre noi         Livrare         Politica retur         Termeni si conditii    
Protectia consumatorilor - A.N.P.C.
Copyright Jolie Maman 2013 Code & Design Florin Iliescu
Acest site este optimizat pentru: Safari Browser, Mozilla Firefox si Google Chrome!